Jump to content

Network Olympus not started core


Recommended Posts

Hi
 
a new installation of windows 2012 R2 all available updates are installed.
installation was selected with postgres
installation was successful
ver: NETwork-olympus 1.0.0 beta 1
 
web works.
when entering the login and password error: SERVER Server: "core not started".
 
services:
network olympus scanner service running
network olympus core service stop
olympus webserver running
olympus dataserver running
 
in the logs they write that they are waiting for the kernel to start.
the launch of the kernel service does not help error 1053: the service did not respond to the request promptly.

 

what could be the problem?

Link to post
Share on other sites

Hello.

 

Thanks for your feedback.

 

We've found what the problem is. Let us know if you installed Olympus on a VM.

The beta version cannot be installed on a virtual machine for security reasons. The release version won't have this restriction.
Actually, we may release an update to this beta version soon that will remove this restriction.
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...